Luxe Safaritent huren - Beleef een Glamping vakantie - www.luxetenthuren.nl

Een luxe glamping vakantie

Safaritent met badkamer accommodatie voor een ultieme vakantie beleving 4 pers. boeken bij - glamping vakanties - www.luxetenthuren.nlVolop genieten van het mooie buitenleven maar dan net even luxer in een van onze mooie lodge of safaritenten. Op een dertigtal mooie, rustige en bijzondere campings en locaties in Europa hebben we compleet ingerichte safari- lodge tenten geplaatst. Het mooie buitenleven de natuur, omgevingen zorgen dat je optimaal kunt genieten.  Quality tijd voor elkaar, daar draait het om tijdens een vakantie. Beleef een echte luxe glamping vakantie!

Goed gevoel over ons!

Onze tenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen of houten frame, een isolerend dubbel dak met luifel en een houten vloer met veranda. Wij hebben 3 verschillende glamping tenten. De safaritent, de safaritent met eigen badkamer en de lodgetent met loft (ook met eigen badkamer). De tenten beschikken over een complete inventaris. Alleen kleding en handdoeken dienen zelf mee genomen te worden, wel zo makkelijk!

Omgeving volop te ontdekken

Al meer dan 10 jaar selecteren en bezoeken wij zelf de campings op locatie.
Doordat we zelf naar unieke plekken hebben gezocht die iets aparts hebben. Vandaar dat we ook kunnen zeggen dat we een uitstekende service aanbieden.
Bijzondere plekken zoals gelegen bij een kasteel, aan een meer maar ook een wijngaard of bij een mooie boerderij.
Echter per locatie verschillen de faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een speeltuin, zwembad, restaurant, terras en dergelijke.
Wij hebben safaritenten en lodgetenten staan in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië.
Tevens is de organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR.

Waar staan de luxe safaritenten?

Een Glamping vakantie is luxe kamperen - zie ons glamping aanbod‎ - www.luxetenthuren.nlLuxe glamping vakanties

De luxe safaritenten met eigen sanitair staan op Monti del Sole, Camping Paradiso, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Tenuta Tredici Ulivi, Podere sei Poorte, Rosselba Le Palme, Agriturismo Eucaliptus, Mar y Sierra, Le Sorgive e Le Volpi, Camping Vallicella, Le Clos de Banes, La Clairière, Lac de Bonnefon, Domaine de la Faurie, Camping de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, La Maison Bornat en Borken am See.

Glamping vakanties

De lodgetenten met eigen badkamer staan op Camping Weekend, Monti del Sole,Paradiso, L’ Ardechois en Domaine de la Faurie. Op de overige glamping locaties staan safaritenten.

Camping rust

Glamping vakantie staat voor luxe oftewel lekker slapen. Je slaapt namelijk in een heerlijk boxspring bed met dekbed.
Maar ook de kinderen slapen evenals de ouders goed in een stapelbed.
Bovendien zijn de heerlijke bedden bij je komst al opgemaakt en dat is wel heel erg fijn. Daarnaast zijn de bedden voorzien van klamboes.
Aan de andere kant is het ook is het ook mogelijk een extra kampeertentje te bespreken voor de kinderen. Anderzijds geeft dat ook weer plezier zodat zij hun eigen slaap plekje hebben. Wanneer je een baby of peuter hebt kunnen we aparte faciliteiten regelen zoals een camping bedje en een kinderstoel.
Ondanks de lekkere slaapvertrekken is de lodgetent zo ingedeeld dat er er 6 slaapplaatsen in de tent aanwezig zijn..

Compleet ingerichte keuken

In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met onder andere een fornuis en een koelkast met vriesvak.
Niet alleen een fornuis maar ook pannen, bestek, thermoskan, bekers en glazen, geheel compleet. Maar ook heeft de safaritent vaste stroompunten en is er volop verlichting aanwezig. In het bijzonder zijn de glamping tenten met badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er ook stromend water in de keuken.

Genoeg te doen in de omgeving!

Verder voor de dagbesteding hebben we in de tent een map klaarliggen met informatie uit de regio. Aangezien we je suggesties geven voor leuke uitstapjes in de omgeving zoals een wandel- en fietsroutes. maar daarnaast ook andere activiteiten.

Genieten van je glamping vakantie

In de avond is het heerlijk nagenieten op de veranda samen en kun je de dag nog even doornemen met een heerlijk glas wijn.
Aan de ander kant is het primetime met de kinderen en is een spelletje spelen echt een familie moment.
Volop genieten van de natuur en het landschap net als de pittoreske dorpjes in de omgeving.
Maar niettemin zijn de comfortabele bedden zijn al opgemaakt bij aankomst.

Luxe glamping vakanties

Bij ons kan het allemaal, genieten van het buitenleven in een luxe safaritent!

Glamping vakantie boeken bij LuxeTentHuren.nl kijk voor meer info