Glamping wat is dat? De betekenis van glamorous camping

Wat is glamping - De betekenis van glamorous camping - www.luxetenthuren.nl

Glamping kamperen

Als je wilt kamperen dan kom je bovendien het woord glamping al snel tegen. Als je in Google zoekt, zie vervolgens de woorden “luxe tent huren op een camping” in vele kopjes staan. Maar wat is glamping nu eigenlijk?

Wat is de betekenis van zo’n luxe accommodatie?

Iedereen geeft aan de betekenis van camping vakanties weer een andere uitleg. Daardoor zie je o.a. Luxe kamperen met onze camping accommodaties! Luxe Safaritenten met Badkamer tot 8 personen. De charme van kamperen met de luxe van thuis! Kortom, allemaal teksten die we met een luxe accommodatie willen benadrukken. Het moderne woord is daarom glamping. Niettemin geven je een volledige betekenis.

Glamping: glamorous kamperen

Wat is glamping? De betekenis van glamorous camping.Het woord glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. Daarmee weet je vast niet veel meer.
We leggen uit wat de betekenis van glamorous is. Glamorous staat voor (zeer) aantrekkelijk, bekoorlijk, betoverend (mooi) en prachtig.
Die woorden voegen onder andere toe, wat je  op een camping niet zult vinden.
Maar, ja het gaat dan onder andere over de camping, omgeving, beleving en verder over de kampeeraccommodatie?

Want waar komt glam-ping vandaan?

Vroeger rond 1900 werd er veel gereisd door rijke heren die ook van luxe hielden tijdens hun rondreis. Zo waren er destijds de Amerikaanse safari’s in Afrika een goed voorbeeld waar de vermogende reizigers in compleet ingerichte maar vooral luxe tenten werd geleefd. Die luxe en comfort die het kamperen een glamorous gevoel gaven is nu een trend die niet meer weg te denken is. De stijl van leven is een combinatie van tegenwoordig het verblijven in een luxe tent zelfs met een complete badkamer wat weer zorgt voor een geweldige vakantie beleving. Samengevat is het kamperen in luxe, zoals gezegd kenmerkend voor de “glamorous” kamperen.

Glamping trends 2019!

Wat is Glamping? wwww.luxetenthuren.nl

Kamperen op een camping doen we eigenlijk al heel erg lang over de hele wereld. Maar daar kun je niet altijd van zeggen dat het echt aantrekkelijk is. Ofschoon een ieder kamperen weer anders interpreteert en het invult op z’n eigen manier. Kamperen is terug naar de basis want dat is vooral een ontspannen manier is van vakantie vieren.
Aan de andere kant zijn onze wensen toegenomen en is een luxe accommodatie vakantie een echte trend geworden afgelopen jaren. Je leest er bijvoorbeeld meer over in reisbladen, maar ook de reisprogramma’s geven er ook meer aandacht aan. Zodoende is de vraag naar luxere vakanties op camping ook snel toegenomen en zijn er meer safaritenten en lodgetenten bij gekomen.

Luxe vakanties zijn populair!

Vroeger was op vakantie gaan naar een camping leuk, maar we willen steeds meer.
Al met al willen we die comfortabele dingen ook op vakantie. Als we namelijk op vakantie gaan dan willen lekker zitten, een goed bed, ruimte en dat vertaald zich in luxe.
Kortom glamping vakanties zijn daardoor snel populair geworden. De luxe van thuis maar dan in een tent. Bovendien klopt het wel want we veranderen en stellen steeds meer eisen aan onze vakanties. Aangezien een gewone tent niet meer genoeg is. Daarentegen met je toiletrol over de camping lopen past ons niet allemaal meer.

Een luxe vakantie ervaring!

Daarom is een unieke ervaring deze tijd een trend die we nu met glamping kunnen invullen. Intussen zijn we ambitieus en anderzijds een vakantie moet zeer aantrekkelijker zijn, net even anders, maar met de charmes van een camping. Samengevat de trend is, een kampeerbeleving van vroeger, maar dan met de luxe van thuis.

Wat heeft een Glamping te bieden?

  • Gemak: geen vouwwagen, caravan of tent achter je auto aan.
  • Luxe: opgemaakte bedden, goede stoelen, luxe sanitair en een complete keuken.
  • Tijdbesparing: Kant en klaar ingerichte tent
  • Ruimte: ruime leefomgeving zowel binnen als buiten.
  • Rust: kom tot rust en geniet van de omgeving, de lucht en de groene omgeving.
  • Beleving: een geweldige buitenervaring met luxe

Onthaasten op een glamping?

Vandaar dat je aankomt in je accommodatie die volledig is ingericht, waarbij je bed is opgemaakt zoals een hotel kamer. In het bijzonder willen camping eigenaren je graag ontzorgen. Vandaar dat na een lange reis, je luxe tent staat volledig klaar staat, hoe lekker en luxe is dat! Daarom is kamperen op een camping genieten! De luxe die je krijgt en het beleven van een unieke beleving.

Unieke luxe accommodaties

Zodoende staat de ontwikkeling niet stil. in de toekomst zullen de campings steeds meer faciliteiten gaan bieden. Aangezien ze de totale beleving van een accommodatie op een nog hoger niveau willen tillen. Zodoende is er een nieuw soort aanbod in vakantieland ontstaan.

Concluderend: wat is glamping?

Glamping is kamperen in een bijzondere luxe tent. Bij aankomst staat de luxe tent voor je klaar.
Dat zorgt namelijk voor een unieke kampeerbeleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES Turkish TR