Ontdek de mooiste Agriturismo

Glamping vakantie op een Agriturismo - Luxe Tent Huren - Kleine Camping met olijfbomen - www.luxetenthuren.nl

Kleinschalige Campings:

We hebben meerder kleinschalige Agriturismo op diverse locaties. Een kleine camping met ruime plaatsen, veel groen en rust. Op een Agriturismo beleef je de sfeer van het boerenleven of een wijngaard. Zoals je op een Charme Camping mag beleven in een prachtige omgeving. Je verblijft in een Luxe Tent op een Glamping, waar je kunt genieten van het buitenleven, lokale lekkernijen en heerlijke gerechten.

Agriturismo in Italië:

Agriturismo Eucaliptus: is een prachtig gelegen agricampeggio op 10 kilometer van het strand en op 5 kilometer van het dorpje Bolgheri.

Tenuta Tredici Ulivi: (Landgoed met 13 Olijfbomen) heeft een gerestaureerd landhuis uit 1870. De kleine charme camping is onderdeel Van het landgoed en past prachtig in de omgeving van zonnebloemen!

Agricamping Romita: is een rustig gelegen, kleine camping met 25 plaatsen in de groene heuvels van Toscane tussen de dorpjes Tavarnelle en San Casciano in val di Pesa.

Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi ligt 15 km ten zuiden van het Gardameer. Genieten van de ruimte, rust en in het restaurant met lokale wijnen en gerechten.

 

Glamping vakantie op een Agriturismo - Luxe Tent Huren - Kleine Camping met olijfbomen - www.LuxeTentHuren.nl

Kleine campings in Frankrijk:

La Maison Bornat: Chambres d’ hôtes. Naast het gerenoveerde huis ligt een kleine camping. De camping is ruim opgezet, met rondom uitzicht en heeft 15-20 ruime plaatsen (200-300 m2).

Camping de L’Olivigne: is een kleine camping, milieuvriendelijk ingericht met een biologisch zwembad. Rustig gelegen in een natuurlijke omgeving omringd door wijngaarden en olijfbomen. De Safaritenten met eigen badkamer staan op ruime plekken met deels zicht op de wijnranken.

Domaine du Moulin des Sandaux: Klein domein bij historische molen uit de 17de eeuw in de Dordogne. Bezoek Bergerac, Saint Émilion, Duras of een lokale markt.

Kleinschalige Agriturismo in Italie en Frankrijk - Agriturismo op een kleine camping - www.LuxeTentHuren.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES Turkish TR